Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillgänglighet

jag fotograferar för att det finns bilder
korta ögonblick som viker ut sig
ibland har jag ingen kamera
då tar jag fotot med kindbenen




Fri vers av 99knivesinside
Läst 152 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-19 12:37



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
stor igenkänning! Och kindbenen, så himlens bra ordval!
2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside