Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett krasst konstaterande från en som under större delen av sitt liv i mångt och mycket kunnat ses som en fullblodsperfektionist ... Men det jag bekänner här har alltid varit en prioritet för mig ...


Det där med disciplin ...

... och fokusering
på ordning och reda
är någonting 
på vilket jag har 
tillräcklig rutin ...

... för att 
jag ska kunna prioritera
det som allra mest
väsentligt i livet är ...

Ty allt det där
som sägs visa på
och dana vår karaktär
betyder för mig
absolut noll och intet
om inte kärleken
och allt som hör därtill
får tid och rum i mitt liv
precis när 
den så behöver och vill ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-19 19:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ord som verkligen går att tro på!
2016-03-20

  Larz Gustafsson VIP
Själv föredrar jag ordning.

2016-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP