Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Specifikationsbehovet kring affirmationsprocessen lever sitt eget liv ...


Någonting säger mig ...

... att den dag 
jag möter dig
som är ämnad
så där alldeles
innerligt perfekt för mig ...

... så kommer
jag inte vare sig
kunna eller vilja
värja mig
mot någon som helst
aspekt av dig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-03-19 20:32



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ska bli spännande att läsa dina dikter då...
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP