Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapelseberättelse

Människan skapade Gud
till sin avbild
fast lite bättre,
för att ha någon
att se upp till
och tänka på om nätterna,
de ensamma, kalla nätterna
i skuggan av sin otillräcklighet.




Fri vers av Persson
Läst 235 gånger
Publicerad 2006-05-02 11:52



Bookmark and Share


  Yvonne Vigstrand
Detta köper jag rakt av....vi behöver något att se upp till...
Mycket fint!
Kram Yvonne
2006-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Persson