Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets möten

 

Man och kvinna

Allt att vinna

 

Leva, vara

Mötas bara

 

Kropp och själ

Vilja väl

 

Här och nu

Ett jag, ett du




Bunden vers av Peter Olausson VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-20 08:45



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Fantastisk glad och lekfull text. Sexigt! :)
2016-03-30

  Minkki VIP
livets smultronställe
2016-03-23

    Umeå 0719
Elegant!
2016-03-23

    ej medlem längre
Underbar text!
2016-03-23

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
elementa med elegans
2016-03-21

    ej medlem längre
och kanske bli
ett enda vi?
2016-03-20

  Lena Själsöga Keijser
fjärilsord
2016-03-20

  lodjuret/seglare VIP
En kan komma så långt i sin mognad att en inte längre anklagar om något är ogjort eller annorlunda gjort. Att en bara gör själv. En ser att något behöver göras och bara gör då. Utan att berätta om det genast. Annars får en ju stå ut. Med öronen, lära sig flyga. Eller i vilka fall, att flyta.
2016-03-20

  soligajag_1 VIP
Så enkelt och härligt livet kan vara om man tillåter det.
Mysigt!
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP