Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min fru HipHop


Hon Kallas För HipHop

även om hon rynkar på nosen som en bulldog
eller nyser av rosorna du köpt hon

kan ni nå månen i dens uppgång
förlåta om du sårats av ett hugg från
iskalla blickar, skapade tårar men tröst kom
uppskattat

när hon ringde på dörren
ståendes på dörrmattan

sa det finns inget mörker
skriv det på hundra lappar

så du minns när du söker
vila till den grad att john blund snarkar

och spara dem till att spela in en tung platta
låt folk vakna av dina rim som vart undansatta
vi saknar att se dina videos på surfplattan
det är ju bra terapi juh! mycket underskattat...

jag kallar hon HipHop! hon gjorde att jag börja rappa...




Bunden vers (Rim) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-20 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl