Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten stilla tyst reflektion ...


Att vara beredd att dö för någon ...

... anses generellt
vara det allra ädlaste och högsta
hedervärda, goda och kärleksbetygande
en människa kan göra för en annan människa ...

För mig är det dock
väsentligt ädlare, högre
godare och mer kärleksbetygande
att vilja
och
vara beredd 
att verkligen  leva 

för dem jag älskar,
tycker om och bryr mig om ...

Jämväl

om någon 
jag älskar, bryr mig om
och tycker om 
vill leva 
och
är beredd 
att verkligen leva för mig ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-03-20 18:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bättre att leva för någon än att dö...
2016-03-22

  Angela Bohlin VIP
Så rätt du har Peter...
2016-03-20

  mike irow
absolut vackert skaldat
med. innebörden

2016-03-20

  Öknens Ros VIP
Absolut! Instämmer.
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP