Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som berättades




det som berättades
var inget mer än en sorglig saga

där det lilla flickebarnet som hade huvudrollen
inte har existerat
utan det är ett annat flickebarn

som det berättades om




Fri vers (Fri form) av Annica_N
Läst 199 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-20 18:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica_N
Annica_N