Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt henne komma

Mina drömmar går långsamt
men glömmer dem så fort
Vill enbart vara hög när du känner dig låg
Vill vara tyst när jag hör dig komma
Jag kan se dig när jag blundar
Din nakna kropp blir min tavla
Ser aldrig solen när det börjar snöa
Man vill bara ha ljuset när lågan brinner
Hatar alla vägar när du längtar hem
Stirrar på botten av glaset
Kan bara säga älskling när du har gått
Hoppas den dagen kommer då du gör min dröm




Fri vers av Henning Hson
Läst 504 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-03-20 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dröm och ett hopp med stark längtan i. Poetiskt formulerad.
2016-03-31

  Ninananonia VIP
Berörande bra
2016-03-31

  Zandor
Jag känner en som heter Kenneth ...
2016-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Många fina rader i kärlekens namn!
Vemodigt avslut, förmedlar längtan och saknad.
2016-03-24

  Karina"Kia"
Att älska på avstånd.. Att våga säga ordet "Jag älskar dig" i stunden...Att kunna få till mer tid..Att kunna våga säga stora ord till den älskade..

Att våga älska fullt ut i intryck och uttryck!

Att kunna vara så pass stark att kunna!?

2016-03-23

  StinaJ VIP
Känslosamt och berörande. Många fina bilder som målas upp inom mig. Fast det finns ett vemodigt skimmer över det hela, detta att man klamrar sig fast vid de korta stunder man får med varann.
2016-03-21

  soligajag_1 VIP
En sådan fantastisk kärleksförklaring
till sin älskling!
DENNA skulle jag rama in och hänga ovanför sängen!
Titta på den gång på gång.
Underbar helt enkelt!!
2016-03-21

  Valkyria-Fatale

"Din nakna kropp blir min tavla"

"Hatar alla vägar när du längtar hem"

Så nice! Fastnade speciellt för två meningar, de citerade ovan.

Den första känns alldeles underbar i sin kärleksförklaring till kvinnans kropp. Som när man betraktar en fantastisk målning. Så tolkar jag det som iaf.

Den andra känner jag den längtan man har att få vara tillsammans med sin älskade. Hur tiden ifrån varandra känns som evigheter, och att tiden ska gå fort, så att man ses typ nu, direkt.

Mina tolkningar. Vet inte, jag kanske är ute och cyklar? // V-F
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

Henning Hson
Henning Hson