Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild Google


What is love...

 

 

 

Hugg mig i mitt hjärta Darling!

 

oohh, my love, my love....

 

Solen har gått ned, åh vad jag älskar mörkret!

 

Smek mig hårt, skaka om mig.

 

Låt oss låtsas att du är min en liten stund till...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av genni VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-20 20:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Howard Jones.
2016-03-20
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP