Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns en del mellanlägen mellan specificeringen av och själva affirmationsprocessen ...


Sov gott och dröm vackra drömmar ...

... min älskade vän
gryningen dröjer länge än ...

Låt dig föras 
in i drömmarnas land
där vi åter kan mötas
för att få vandra 
en bit på vägen hand i hand ...

Drömmer om dig
som är ämnad för mig
och tänker lite som så
att även om verkligheten
kan vara lite svår
att klura ut och förstå ...

... så kanske 
de drömmar 
jag drömmer om dig
kan förvandlas till verklighet ändå ...

En verklighet 
som är så där 
alldeles underbart självklar
och låter oss förstå
att vi är ämnade att bli
för att vara och förbli
det älskande par
som är ett vi
för resten av vårt liv ...

Kanske jag drömmer
lite för mycket ibland ...

... men nästan allt
vi har omkring oss
skapat av människohand
har en gång 
fötts och kommit till liv
i någons fantasi
när den varit i drömmarnas land ...

Därför låter jag mig
få fortsätta drömma om dig
som är ämnad för mig ...

... intill dess 
att du en dag 
äntligen kommer 
för att vara och förbli med mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 1537 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-20 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP