Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens gift

 

Vad världen behöver
är ingenting vi göder
För det egna jaget glöder
av att äta andras bröd

Och för att få det som vi vill
ljuger vi lite till
Låtsas att vi är snäll
men låter någon annan få våran smäll

Sen sitter vi där belåtet
när någon annan gråter
För det vi gjorde och sa
djävulen sjunger hurra




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-21 03:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tackar den som bjuder poetiska smulor från sitt bord, och döper dig till patos- poet... Du vet en sådan som ser orättvisor, skaldar om dem och delar... Tack!
2016-03-21

    ej medlem längre
Stolthet och egoism är hårda herrar.
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP