Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skarpladdad

Morgonstånd har guld i mund är ju ett gammalt välkänt djungelordspråk.

Men där ligger hon gumman och plattar till vänsterörat.

Månne skulle man kittla det lilla livhet en aning!?

Hmm...förmodligen till ingen nytta.

Okidoki som han sa vapenhandlaren...får väl smuggla ut pjäsen på stan istället.....




Fri vers av Zandor
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-21 08:46



Bookmark and Share


  Henning Hson
Det verkar fulladdat hos vapenhandlaren...
Låter som det är han som är bördig från Porgstena by
2016-03-21

  Solstrale VIP
Åh åååååhhhhh! Vad dumt åååååhhhhh !
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor