Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självinsikt

Bäste Björn var skarpsinnig och oerhört skärpt och duktig.

Behövde helt enkelt aldrig någon vägledning av sin omgivning.

Visste alltid på råd och snabb därtill att ställa allting tillrätta i sin närhet.

Alltid snar att berätta för andra hur saker och ting låg till...riktig bror duktig faktisk.

Men det klart det är alltid svårt att lyssna på andra med munnen full av egna ord...




Fri vers av Zandor
Läst 596 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2016-10-06 11:29



Bookmark and Share


  limerick
munnen full av egna ord - riktigt snyggt fomulerat med din karakteristik av denne jobbige besserwisser/bror duktig
2017-03-08

    Håkan B Andersson
gud viken tråkig människa!
2016-11-28

    Bo Malte
gillar inte bäste björn...
2016-11-24

  annatheresia
Haha, jaa sådär kan det allt vara! :) Självinsikt är en fin egenskap, då har man lyssnat ;)
2016-11-16

  Annalena Lilith Fuglenes
Ja, några sådana har vi nog alla stött på och skavsår i öronen ger de:-)
Underbart formulerat!
2016-11-04

  Minona
Jag känner igen: munnen full av egna ord. Så bra skrivet!
2016-11-03

  Linda CH VIP
Bra formulerat!
2016-11-03

  Mannen från Tabor
.....med munnen full av egna ord...
Fantastiska ord
2016-10-22

  walborg
Kul sagt
2016-10-14

    Ken Cassel
munnen full av egna ord om sig själv

Nog känner vi igen den alltid, Zandor
Min bror hatar när jag kallar honom för bror duktig när han börjar
att predika
bla bla bla
Det börjar att blöda i mina öron då
Skrytmånsen

Allt gott till dig...


2016-10-11

  Blått Norrsken VIP
Säkert och bra skrivet och riktigt rätt och sant.
2016-10-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott råd på väg
då och då är bra...
Men att ständigt
få höra av andra
hur man ska göra
och vara, det orkar
man inte med bara!

2016-10-06

    Bo Malte
aldrig trevligt att möta herr smizzersmascher...
2016-10-06

  Marita Ohlquist VIP
Hu då, en sån karl!
Inte trevligt att ha i sin närhet.
2016-10-06

  Maj-Lis VIP
Sant så
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor