Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den som söker han finner

Den mexikanske äppeltjuven hade slut på kanel.

En olycka vandrar dessutom sällan ensam.

Om ändå med bleknad skugga oförstörd av tidens rannsakan.

Socker är ändock en styggelse och ett bidrag till de besuttnas styrande av lag och ordning.

Oden med sina kraxande korpar låter korta män med bredbrättade hattar leta med blandad framgång....




Fri vers av Zandor
Läst 499 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-10-02 06:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Här flyger orden på fria vingar, det gillar jag.
2016-10-02

    Bo Malte
lysande i sin enkelhet...
2016-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor