Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utfallet (fortsättning på .. Nu vore det väl själva faen...)

Hur gick det på dejten, undrade GP och Micke Gullex?

En sån jävla pisseruska sa då en synnerligen indignerad Pher!

Jobbade tydligen som någon jävla bankråtta på Swedbank och hade huvudansvar för Västra Götaland.

Inte min typ heller egentligen, småbröstad och lite för breda vrister för att vara i min smak.

Nä...dom fem minutrarna kunde absolut använts till något bättre....








Fri vers av Zandor
Läst 424 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-09-27 10:45



Bookmark and Share


  Åsa Njunjes
Så synd för Pehr men får hoppas på "nya tag" med en mer välmatchad tjej.
2016-09-28

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Klartext i "Bregottfabriken".Dessvärre.
TBG.
2016-09-27

  Marita Ohlquist VIP
Stackare där, det var inget som stämde här!
2016-09-27

    Bo Malte
ja är det inte det ena så är ju det d andra, som hon sa flickan
2016-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor