Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vore det väl själva faen...

Trot om du vill...men Pher Gidefjord hade date.

Föremålet för hans ömma låga hade han hittat på nätet via elitsinglar.

Pher tyckte det var ett väldigt smidigt sätt, att så att säga, ragga på.

Egen företagare, Jaguar, Mensa, Rotary samt social kompetens utöver det vanliga.

Bilden hade han hittat på fejjan...




Fri vers av Zandor
Läst 489 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-09-25 05:39



Bookmark and Share


    Håkan B Andersson
Företagsam herre denne Pher..
2016-12-13

  Åsa Njunjes
Roande läsning som förstås lockar till nyfikenhet om hur det gick sedan.
2016-09-27

  Öknens Ros VIP
haha vilken date!
2016-09-25

  Marita Ohlquist VIP
En aktiv och företagsam man, undrar hur det går när de träffas!
2016-09-25

    Bo Malte
Nätdating verkar ju lätt:)
2016-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor