Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finalen

Klockan är fem på morgonen och vår Pher har inte sovit en blund inför den stundande finalen på Nya Gamla Ullevi.

Han är stel i hela kroppen och inte bara fläckvis som han brukar vara på skoldanserna.

Matchen startar och våra hjältar agerar synnerligen spänt och ängsligt, under 1:a halvlek, och ligger rättvist under med 0-2.

I andra halvlek kommer de däremot ut som bengaliska tigrar och kämpar sig till 2-2...i förlängningen händer inget...och ett avgörande på straffar väntar.

Rosengård börjar och sätter...Söl-Erik skjuter knallhårt och ribba in 3-3...en mörk kille från Rosengård målar enkelt...GP chippar elegant in 4-4...Rosengård missar...Carlis försöker nicka in straffen men dessvärre kryssribba ut... 4-4 fortfarande och det står verkligen och väger...Rosengård miss igen...Micke Gullex träffar en vaktmästare...4-4 fortfarande således...Rosengård ribba ut...och Funningeskolan har en straff kvar...Pher Gidefjord stapplar fram på skakiga ben för att avgöra...alldeles högröd om kinderna tar han fem steg tillbaka...svettdropparna rinner ner i ögonen och han ser knappt målet...tåfjutt tänker han...tåfjutt är jag bra på...nu får det bära eller brista...några snabba steg och pang...




Fri vers av Zandor
Läst 485 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-05 09:04



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Så ja Pher!
Hurra!

ML
2016-10-07

  Marita Ohlquist VIP
Pher har oanade talanger, till glädje för honom och hela laget.
Bara att gratulera.
2016-10-05

    Bo Malte
lysande...totalt jävla lysande...
2016-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor