Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talent

På församlingshemmet var det lapp på luckan.

Funninge Talent skulle gå av stapeln och spänningen var olidlig.

GP (gnällige Peder), med sin kraftiga baryton, var förhandsfavorit och vann också överlägset.

Vår Pher kom, som vanligt, avsevärt längre ner i resultatlistan...men han vann ändå 1 gren.

Mest lik Paul Potts...




Fri vers av Zandor
Läst 399 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-09-21 09:12



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Pher är en riktig kämpe!
En vinst är en vinst, bara att gratulera.
2016-09-21

  Zandor
jajamensan...men i oktobernumret :-/)
2016-09-21

  Marja-Liisa Koski VIP
Stod resultatet att läsa i Funninge-nytt?
Kram!
ML

2016-09-21

    Bo Malte
härligt at pher äntligen får vinna!
2016-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor