Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge upp oss

 

Du har varit tyst så länge

och fast jag inte vill

så måste jag nog ändå förstå

att du inte hör av dig 

är en viljehandling

 

jag ville allt med dig

 

det är så svårt att förstå

att ge upp oss

det var rätt

ge upp och gå vidare

 

nu har det gått en lång lång tid

ser inte likadan ut längre

inte lika ung

och det är svårt

 

nu vågar jag inte försöka mer

lindar in min kärlek i en varsam

kokong i mitt inre att värna om




Fri vers (Prosapoesi) av Gisela Nordell
Läst 393 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-21 12:22



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
O, så berörande...
2016-03-22

  Fem hjärtan VIP
Vackert och berörande i sin melankoli!
2016-03-21

  ULJO
Vacker kärlek med melankoliska stänk
2016-03-21

  Åse Tropp VIP
Stark berättelse som berör!
2016-03-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgsna toner om förgången tid och kärlek i vacker text.
2016-03-21

    ej medlem längre
Sorgsna ord om den ensamma kärleken.
2016-03-21

  mike irow
skriver i Goraxy spår
och genluder denna ledsnad...
2016-03-21

    Birgersdotter VIP
Fint diktat.
2016-03-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Helt underbart FINT diktat. Tänk OM kokongen som du (diktarjaget) går och värmer en dag spricker upp och ut kommer flygfärdig fjäril med vingar i överjordiskt vackra färger :)
2016-03-21

  DominiQueen
Mjuk, vemodigt och värdigt
och med lite, lite hopp
Så vackert skildrat
Tack

LoveBlessings
DominiQue
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell