Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vissa saker är oförlåtliga....


Rosa Mardrömmar

hennes ande kommer ge dig rosa mardrömmar
känn dig skamsen och plågad av att aldrig glömma

helvetets lågor skall bränna
i rosa mardrömmar

karman skall flåsa förfölja
aldrig förlåta din börda

hennes ande ger dig rosa mardrömmar

alla hennes tårar vi skall sörja

den ger oss kalla kårar din skugga
du får leva med, rosa mardrömmar

äckel gubbe!!!




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 263 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-21 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl