Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levnadskonst




bra att vi idag
får en extra dag

att hylla olikheternas
livsbehag


och att denna dag
delas med poesins hyllning
världen över

det känns så rätt
på ett innerligt, poetiskt
befriande sätt



©Teresia Ridell (21/3-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 505 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-21 15:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra om olikheter. Att alla får vara den de är.

Tack
2016-03-22

  ULJO
Härlig inställning
2016-03-21

    Dan Myrbeck
Om alla skulle passa in,
skulle människan dö ut.
2016-03-21

  Gisela Nordell
fint skrivet denna blå måndag i stilla veckan som ägnas åt poesi
2016-03-21

    ej medlem längre
Kloka ord fyllda med liv och insikter.
2016-03-21

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om det skrivna ordens betydelse!
2016-03-21

  KYREUS of Sweden
Härligt, härligt!
2016-03-21

  Hanna Mari Wallin
instämmer i orden dina
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell