Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Specificeringarna strömmar ohejdat kring affirmationsprocessen ...


Tvättmaskinerna ...

... arbetar sig
igenom sin programtid 
just nu ...

Emedan allt
jag ägnar min energi
för att söka

mig någon form av sinnesfrid
är min längtan
efter någon som du ...

Tänker lite som så
att om du
vore här hos mig nu
skulle vi nog finna på
en hel del
trevliga saker och ting
att göra för att få tiden att gå ...

Du fattas mig!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-03-21 17:29



Bookmark and Share


  Valkyria-Fatale
Läser av busigheter i texten....hihi

Åh ja, man kan göra mycket för att få tiden att gå. Endast fantasin sätter gränser. // V-F


2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP