Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lev varje dag som det vore din sista

 

Tänk om man kunde vrida klockan tillbaka

tänk om man kunde åka till det förflutna

och ändra allt som man vill ändra nu 

nu när man lever i nutiden.

 

Vi tänker alla så ibland 

att man vill gå tillbaks

och ändra i det förflutna 

men jag ska säga er en sak 

är det inte bättre att man bara glömmer

det som har hänt för länge sedan 

för man kan ändå inte i nuläget ändra 

varför inte istället koncentrera sig på

det som finns just nu i ditt liv.

 

Lev varje dag som det vore din sista 

för någon gång kommer det 

den dagen där du inte kan göra något 

då kommer du att fråga dig själv 

varför du inte gjorde något när du var yngre.

 

Lev varje dag som det vore din sista

för du lever bara en gång 

gör dina val och tänk inte mer på det

att haka upp sig på tanken 

om man har gjort rätt eller fel 

hjälper dig inte att gå vidare i livet.

 

Öppna dina ögon 

och andas ut 

du har förtjänat 

att leva just nu

ta en dag i sänder 

och pusta ut 

njut lite av livet

haka inte upp dig

på det du inte kan förändra.

 

Arnela Arre Kurbegovic (2016 - 03 - 21)

 




Fri vers av Arnela
Läst 998 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-03-21 17:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Klokt & tänkvärt..
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela