Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yankee dollar

Obama har landat på Kuba, söndagen 20 mars 2016
Detta är historiskt
På måndagen ska han tala till Kubanska folket
1928 var förra gången en amerikansk president besökte Kuba
Hans namn var Calvin Coolridge
Michelle Obama är också med
President Calvins fru var också med
Kubas landslag i baseboll ska möta ett floridalag
Jag vill också åka till Kuba
Värmen, rytmerna och maten, och människorna
Yankee dollar
Drinkin' rum and Coca-Cola
Ett land som är i otakt med omvärlden
Vem vinner matchen?
Vilket lag är bäst?
Kan det bli ett avgörande i en vänskapsmatch?
Är det en vänskapsmatch?
Är det nu det avgörs?
Om det kan skapas vänskap




Fri vers (Fri form) av Eric R Strom
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-21 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric R Strom
Eric R Strom