Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Specificeringarna lever sitt eget liv ...


Tänker dig ...

... alldeles så där
nära, tätt intill mig
här just nu ...

Känner bara
hur mycket 
jag saknar dig
som jag så innerligt vill ...

... o inte behöva vänta
så där alldeles för länge till
på att det äntligen ska ske ...

Att livet åter
låter mig få
i verkliga livet
vara med ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-21 21:15



Bookmark and Share


  Mazy
Väldigt vacker.
Den har ett visst flöde jag fastnade för.
2016-03-22

  rondell
Längtan så innerlig o varm och med hoppet som bär. Fin. Tycker om!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP