Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(egen målning)


Bejakande sanning



din solvarma kropp
hudnära min

våra tungor viskar
höftrörelsernas bejakande
sanning


medans vi flätar oss
till ett

i den ljusa
majnatten





©Teresia Ridell (21/3-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 617 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2016-03-21 21:34



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
vacker!
2016-05-04

    Dan Myrbeck
Fin poesi.
2016-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
2016-03-22

  Fem hjärtan VIP
Så sensuellt och fint till ord och bild!
2016-03-22

    Bo Bjelvehammar
som att flytta hemifrån, ett tag
2016-03-22

  Heikki Hellman
En talande målning, tolkad med ord!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell