Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är min övertygelse som jag kommit fram till utifrån mina och andras erfarenheter ... och som jag därför väljer att tro ...


I teorin ...

... finns det
många som vet
precis vad en relation
behöver innehålla 
för att fungera
balanserat 
enligt väl utforskade
nästintill vetenskapligt
välgrundade konventioner ...

Nämn behovet av
erotik
skamliga förslag
och
oanständigt underbart
sex och älskog
i de teoretiska resonemangen
och du exkluderar dig själv
fullständigt från att ens få delta
i samtalen om
de ''seriösa'' relations-sammanhangen ...

Men lyckliga relationer
fungerar inte oavsett teori
i faktisk praktik
förutan 
erotik
skamliga förslag
och 
oanständigt underbart
sex och älskog ...

... mixad med
fantasi, attraktion
och ömsesidig vilja
till att utveckla
njutningen till 
den grad 
att båda bara mer vill
och inte av varandra
någonsin kan få nog ...

Allt det andra 
som diskuteras i teorin
fungerar först då
fullt ut också i praktiken 
men kommer naturligt
att utvecklas i relationen
oavsett den mer 
vetenskapligt grundade 
teoretiska konventionen ...




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-21 23:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Egen tid är med viktigt. Fotnot. Det är föräldrarnas arbete att upplysa, inte dagis.
2016-03-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Instämmer här med Domini, med mitt tillägg av att sådana naturligheter bör redan på dagis inlemmas i barnens medvetande,så blir deras ingång till vuxenvärlden lugnare i och med deras medvetenhet om vad som är vad dvs skillnaderna på hjärtat,könet förståndet och magen.
2016-03-21

  DominiQueen
Va? Förstår inte i frisinnade samtal så är väl det självklart att även tala om Erotik? Det har jag gjort sedan jag var barn, i familjen, i skolan, ja överallt och usch ja visst förfäras vissa, men dem behöver vi inte lägga någon tid på.
Så klart vi ska prata öppet om Livet och allt därtill.

Älskade nästsista stycket, njuter jag av att läsa, precis så ska det vara. Vackert beskrivet.

Namaste
DominiQue
2016-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP