Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sorgesång

 

karva ut kärnan

ur längtan

slänga den på elden                       se den förintas

 

en fladdermus rider i 

nattens mörker

fångar rörelser i rytmen                  blindhet jagar silhuetter

 

stegras skammen

stå i bråten av förödelsen

höra orden inom                       förlorad, förlorad, förlorad

 

 

du gav upp för längesen                        och jag blev kvar

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 297 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-22 03:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!, gillar hur jag kan läsa texten på fler än ett sätt.
2016-03-27

  Fem hjärtan VIP
Vackert formad och berörande dikt!
2016-03-22

  Fred Linz
Väldigt vacker både till form och innehåll
Tack
2016-03-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Dikt i spännande komposition, i frustration och saknad skriven.
2016-03-22

    boban
fin upplagt...
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell