Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmationsprocessens specificerade detaljer fortsätter flöda utom kontroll ...


Om du vore här just nu ...

... skulle jag
kyssa din kind
och smeka dig
godmorgon, 
älsklingen min ...

... Få dig
att känna
i varje litet
skrymsle och vrå
inom hela dig
att jag bara är din ...

Men just nu
är det blott bara
din närvarande frånvaro
jag känner så där
alldeles nära tätt intill ...

... om än 
det i mina drömmar
blir till den verklighet
jag så innerligt vill ...

Tror jag ska somna om
och drömma lite till ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-03-22 07:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så ömt och vackert förmedlat!
2016-03-22

  DominiQueen
Njut närheten bortom tid och rum, bejaka närvaron så skingras frånvaron, en härlig ekvation.
Broder min, känn henne rosigt krypa in i Din famn, viska Ditt namn och lägga sig tätt, tätt mot Ditt hjärta. Bara ni två. Sov så gott turturduvor.
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP