Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du såg inte min mur

Jag har byggt en skyddsmur av telgelsten
Mot allt som heter kärlek
Beröring från annans hjärta

Muren - den har hållit för många attacker
Ingen har fått minsta chansen
Bryta min mur

Du min kära
Du såg min mur
Du smet in mellan fogarna
Bosatte dej i mitt hjärta

Så min kära
Nu står jag här
Helt naken som mode natur har skapat mig
Jag fryser -Jag är rädd
Det är så länge sen någon bodde i mitt hjärta


Den ordblind poeten
Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-24 07:02



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fint förmedlat om det som varit och det som ÄR!
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon