Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självbiografi över en krakes liv

När han kom till modejord
Då skrek han för mycket
Så han blev utvisad från BB

Från den dagen
Skrevs det i stjärnorna
Om ett gosse barn
Som dög ingenstans

I skolan passade han inte in
Han var inte som de andra
Även om han försökte göra som de andra

Han fick inte leka med de andra
För han var så klumpig
Även om han försökte skärpa sig

Arbetslivet så passade han inte in
Han var för mycke
Även om han försökte vara mindre

Sådant liv fick denne krake
Var än som kom framför honom på livets väg
Så dög han inte !

Till slut skulle han falla den eviga sömnen
Mn nu måste han väl duga
Lik kan bara vara lik
Men , men !
Han var för lycklig sa sankte Pär

Den ordblind poeten
Leo Rudolphzon





Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-25 08:38



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
en fin dikt som får en lustig vändning
han var för lycklig...för himmelriket, måntro?
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon