Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till en vän

Kär vän
din röst låter tung

har nattens mara varit på besök
kom i min famn
lätta ditt hjärta

så många gånger
som jag har lutat min panna mot dig
låt mig
ge det
som du har alltid
givit åt mig

Den ordblind poeten
Leo Rudolphzon




Fri vers av Leo Rudolphzon
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-04-01 17:25



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Kort men vägande diktat utan överflödig vällust!
2016-04-07

  Alysse VIP
Så varmt och fint skrivet!
Kärlekens syster är vänskapen
och de är otroligt fina och härliga båda två.
Skillnaden mellan systrarna är hårfin.
Både är mycket kärleksfulla på varsitt vis
Ibland kan det vara svårt att skilja
dem åt.
Det är nog bara hjärtat som kan det
Du är en mycket fin vän!
2016-04-06

  StinaJ VIP
Trösterikt att ha en sådan vän
2016-04-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek, värme och gemenskap!
2016-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Leo Rudolphzon
Leo Rudolphzon