Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det känns ...

... på ett
smärtsamt verkligt sätt och vis
att lyssna till nyhetsflöden 
så som nu från Bryssel
men jämväl tidigare från Paris ...

... Speciellt 
då man har 
många nära och kära
som bor och verkar
alldeles för nära intill ...

Ovissheten kring
huruvida de man 
älskar, tycker om
och bryr sig om
klarat sig eller ej ...

... är det som just nu
oroar och känns allra mest
inom hela mig ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-03-22 14:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa, det känns...tankarna går till de drabbade och deras nära och kära...
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP