Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En stilla viskning ...


stanna i tryggheten

stanna kvar i tryggheten
i den skyddande miljön
en dag i taget

i den mörka skyddande
livshålan där du bor
sparka till din mor
regelbundet fullt av
liv så hon vet att
du finns där
du lever

stanna kvar i tryggheten
i den skyddade miljön
en dag i taget

till dess att du är
tryggare i hennes
famn och
lever
livet




Fri vers (Fri form) av Junia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-03-22 17:52



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jättefin
2016-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Fin text som berör mitt modershjärta!
2016-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Junia
Junia VIP