Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan visserligen ta lite mer tid i anspråk inledningsvis, men fungerar även när man ej är där och man behöver inte övervaka och kontrollera hela tiden för att det så ska fortsätta att göra också över tid ...


Med förtroende ...

... lite vänlighet,
god vilja och rätt incitament
får man så mycket effektivare
någon att göra det man önskar
än med maktmedel
typ hot, piska och beordrande
som drivande instrument ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2016-03-23 05:45



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, allt kan göras på olika sätt...bra...
2016-03-25

    ej medlem längre
Visst är det så! Med vänlighet kommer man långt!
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP