Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag förstog att jag var ett geni när jag uppfann


BAG IN BOXER

Vill du ha kul och
Slå två flugor på smällen
Köp min nya uppfinning




Övriga genrer (Aforism) av Federico Romano
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-23 10:28



Bookmark and Share


  Federico Romano
Onomatoprofet, det har blivi en sådan succé att jag bara har Calvin Klein kvar för 7500 och bara jämna cash, men vill du vänta så fixar vi det..
2016-03-23

  Onomatoprofet VIP
om jag beställer en bag chianti i Björn Borg boxern, vad kommer det kosta?
2016-03-23

  Federico Romano
Försäljningen blev bättre än jag trodde, blev nominerad i kemi tror jag eller var det fredspriset och blir adlad i slutet på veckan
Beställningar görs på poeter/Sir Federico.nu
Välkomna
2016-03-23

    Dan Myrbeck
Lycka till med
försäljningen!
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano