Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vackra Ella Wanda


Rosenknopp

Lilla vackra Ella
Rosenknopp
Väx dig stark
Låt taggarna skydda
men inte som ditt
vapen

Sprid din söta doft
men låt ingen bryta
av dig från ditt fäste
Din livskraft visar
din väg.
Följ ditt hjärtas röst.

Älska och bli älskad




Fri vers av WyS VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-23 13:59



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Berörande vackert! En rosenknopp med röd rosett!
2016-03-23
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP