Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

d u

en tomflaskas hånflin och
en pillerburk som
inte längre skramlar
du har nog gått nu
...

vad fan finns kvar?




Fri vers av liz
Läst 461 gånger
Publicerad 2006-05-02 17:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

liz
liz