Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hade tråkigt o försökte skriva lite:(


Dvärgarnas kunskap!

HEJ!

Jag är en liten dvärg,
o kommer från blackeberg.

Jag kan klippa,
jag kan klistra,
säg bara vilket vapen.

Om du vill ha en yxa,
inga problem lätt o fixa.

Om du vill ha en hammare,
så måste du vara en bra talare.

Om du vill ha ett svärd,
så måste du komma till min värld.

Glöm inte att ha med er pengar,
för att jag samlar till många sängar:D

Tack o hej,
leverpastej:D






Fri vers av Johnny Chow
Läst 324 gånger
Publicerad 2006-05-02 17:23



Bookmark and Share


    Annan.Stans.
naww! gullig! ^^ lite ansträngda rim här o där, men gullig XD
2006-05-12

    Little Sunshine
Hahah, vilken rolig en, för omväxlings skull :)
2006-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Johnny Chow
Johnny Chow