Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas lättare


Det är då när man känner
att tårarna som faller

bär mer förväntan
och lust


än trötthet
och sorg

det är då man vet
att livet inom en
varsamt börjar spira
igen




©Teresia Ridell (23/3-2016)




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 522 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-24 06:54



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket vackert!
2018-07-21

    Dan Myrbeck
Vackert finstämd..
2016-03-30

  ResenärGenomLivet VIP
En fantastisk text som både tröstar och uppmuntrar...mycket bra...bokmärker...
2016-03-25

  Fem hjärtan VIP
Tröstande vackra rader!
2016-03-24

    ej medlem längre
Orden ger tröst och hopp.
2016-03-24

  Marita Ohlquist VIP
"Det är då man vet"

Kan icke formuleras bättre.
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell