Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad påsk!

 

Glad påsk!

 

 

Dagen lever

i rubrikernas svarta skuggor

 

i konturerna

av trädgårdens krokus

 

i siluetterna av svanar

på väg mot vattnet

 

 

De som dödar

människor som lever

 

är de blinda

- de som inte heller hör

 

när tranan ropar

att livet är evigt

 

 

Glad påsk!

 

 

Glad att döden

är stenen i sjön

 

den som ropar högt

efter kastet från stranden

 

ett ögonblick

i kedjan av dagar

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 942 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-03-24 09:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Fint skrivet och Glad Påsk till dig också.
2016-03-25

  Ingela Svenson VIP
Så vackert! Glad Påsk till Dig!
2016-03-24

  Rise Little One
Glad Påsk fina Peter!
2016-03-24

    ej medlem längre
Fin poesi att begrunda i Påskatiden,ha en glad sådan Peter!!!
2016-03-24

    ej medlem längre
Önskar detsamma!
2016-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP