Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Botten i mig


Botten i andra känner jag inte
botten i mig är en gisten ekbotten och i gliporna ser jag gäddor
och sånt som är värre
Ett vet jag: när människan går sönder är hon ensam
ensam går den söndriga från gemenskapen
Vi är skörare än vi tror




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-03-25 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
pendang till Ekelöfs botten...
som vanligt i poetissans texter finns tankarna aldrig långt borta, tycker om den här, en fin sak att komma tillbaka till! Tack.
2016-07-07

  Ingela Svenson VIP
Ja, du har så rätt så! Men gäddorna i gliporna rockar!
2016-03-28

  Eva Langrath VIP
Fint ordat Måna om det svåraste av allt att gå i tusen bitar. Stark igenkänningsfaktor.
2016-03-26

  Gawain VIP
Spännande språk, skönt att läsa. Ont och beskt.
2016-03-26

  catharina.jerbo VIP
Åh! Bara älskar! Tack för gäddorna i gliporna, höjdarord!

2016-03-25

  Larz Gustafsson VIP
"Nobody loves you when you're down and out"
2016-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger