Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snäll

 

snäll : sa snäll

omstritt farligt

springer på syllarna

i tågets rikting

snelltåg

 

rusar över trottoaren

isig vind piskar mot ansikte

snömodd

väjer undan

halkan undflys

fukt sipprar in

i kängor från i fjol

 

ansiktet slutet

ett förlåt               som längtar ut

 

nynnar sången inombords

na-na na-na-na  na

 

hålla sig inom ramarna i

e x i s t e n s e n

tillvarons slut

alltings upprinnelse

 

fjäderlätt tanke

jag är i overkligheten

stort är smått och smått är stort

t i l l b a k a

allting vill tillbaka

in i kärnan

 

utmätt tid blinkar

som fyren

drar kappan hårt om mig

andetag vilar i andetag

 

                  -

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Gisela Nordell
Läst 367 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-26 01:01



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mycket bra skrivet...
2016-04-01

  Fem hjärtan VIP
Bra, tankeväckande och djup text!
2016-03-26

  Bibbi VIP
Mycket bra.
2016-03-26

  mike irow
en helt suvärent text 5poengare!!!
2016-03-26

  Goraxy 89 Orion VIP
gillar gillar gillar gillar gillar x 5 !
2016-03-26

    ej medlem längre
Tycker mycket om den här texten!
2016-03-26

  ULJO
Väl skaldat här
2016-03-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord tar sig till mitt hjärta, som förstår dina känslor så väl.
2016-03-26

    ej medlem längre
Bra skaldat!
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Gisela Nordell
Gisela Nordell