Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lärandets konst


Välformulerad kan aldrig bli trist
bara tröttsamt

Det gäller att orka med kravet
Sitta i arbetsställning

Inställning på lyssnande
inte avbrytandet

Orkar man
orkar man mera

Att vänja sig
är bara en tröskel in till rummet

Innan du sitter där
bland gyllene ryggar

har du ryggat för livet
och att titta in räcker ej

Jodå, det är ett vanligt rum
med vanliga blommor på tapeterna






Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-03-26 01:08



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Fint skrivet
2016-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP