Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterskörd

Rimfrost i mitt skägg, fryser och tinas med nya andetag.

Min kalla kind värms av dina varma läppar i en kort kyss.

Mörker omger oss sakta då kvällen går vidare mot natt.
Låter varma skuggor lura oss in i sitt frusna sköte.

Kittlande, omvälvande är dina ord i mitt sinne.
Ödets skogsfru och med dina smekande kyssar förlorar jag mig, min essens.

När min varma kropp isolerad vilar i nattens kalla täcke.

Valkyrian sådde ett frö under het sommarnatt, nu återstår bara vinterskörd.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-03-26 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP