Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Söker åter mina ord.


Misslyckad poet

Försöker beskriva, mina ord fastnar innan de föds.
Tafatt når deras blottade nakenhet aldrig sitt sköte.

Närs aldrig vid din livsgivande moderliga barm.
Sakta dör de bort, svälter innan min pennas udd.

Mina ord som föds i berättelsen om dig.
Enbart för att smeka ditt främmande sinne
i sin lätta beröring.

Så villl jag åter låta de vackraste orden bära din skönhet fram.
Blott är jag en tafatt skald i din eviga skuld

En misslyckad poet, som söker efter orden ingen vet.




Fri vers (Fri form) av Destikado VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-26 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP