Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet

Jag söker mig alltid hit
Här finns alla ansikten
En styrka att känna ödmjukhet mot
Frihetens port
Svepande friskhet
Renar själen
Visar perspektiv
Du har min respekt

Gryningen var just bruten
När jag rodde ut
bröt spegeln i havet ljudlös
Solen värmde min 8-åriga rygg
Jag var kapten för första gången
Den morgonen fick du mitt hjärta




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-03-26 20:09



Bookmark and Share


  Smultris
det är såhär det ska vara, när man läser en text... och fastnar.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP