Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klädnaden faller

 

Klädnaden faller

till markens bädd

i nattens stund

 

allt är redo

för bröd och vin

ur livets källa

 

inget finns

vid drömmens sjö

mer än hon som kommer

 

nära nu

och allt fullbordas

vid strandens vågor

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-03-27 05:58



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert skrivet.. tycker om...
2016-03-29

  DominiQueen
Ljuvligt.. Magisk.
Kärlekens som enda fokus.
2016-03-28

  Minkki VIP
ibland saknar jag möjligheten att ge stående applåd
2016-03-27

  Eva Langrath VIP
Tack för dessa vackra ord
2016-03-27

  Alysse VIP
Magiskt sensuell och vacker kärleksdikt
Bokmärkes med beundran
2016-03-27

    ej medlem längre
Vilken text! Vilken fin text att spara!
2016-03-27

  Nils-Robert
Otroligt vackert skrivet. En dikt som höjs över mängden.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP