Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla kan förändras, tror jag...

 

 Hur skriver man en vacker dikt
om man måste av låtsas-plikt
Lider man av rättvisepatos
blir bokstäverna potatismos

Men jag gör ett försök
att döda min skriv-lök
Så att mina födande tårar
inte gör er till gråt-dårar

Jag skriver om kärleken
detta underbara beteende
Som jag ibland ser
och till er alla snälla vill ge




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-03-27 19:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2016-03-27

    ej medlem längre
Om man vill, och låter kärleken styra sitt hjärta så blir man förändrad.
2016-03-27
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP